17 Kasım 2010 Çarşamba

JENNİFER GARNER ve STELLA MCCARTNEY


     Katıldığı bir davette Stella McCartney 2010 sonbahar kış koleksiyonundan parçalar seçen Jennifer Garner gayet şık olmuş. Defilede iki ayrı kombinde görülen eteğin ise beyazını tercih etmiş. Bluzda  değişiklik yapmamaış ama kolyelerle bambaşka bir hava katmış. İşte aksesuarların inanılmaz gücü. Oldukça sade bluz tamamen değişmiş.Ayakkabıları da çok beğenmeme rağmen o kıyafete yakıştıramadım. Pembe bir ayakkabıyla uyum yakalamaya çalışmış fakat tonları tutmayan pembeler göz tırmalıyor.



4 yorum:

Mustafa Tanrıverdi dedi ki...

Bak kardeş, senin blogunu takip ediyorum artık benim bloguma ikide bir iyi bayramlar mesajı çekmezsin artık. Bu arada erkek modasını koysan iyi olur, erkek modasına yoğunlaş ve içeriği çoğalt modaya takip etmek istiyorum.

Şöyle klass giyim ve aksesuarlara özen göster. Çeket, takım vs. vs. ara sırada spora kaç.

MODA GEZGİNİ dedi ki...

Hahaha ben bir kere yorum yaptım yorumumun sonuna iyi bayramlar yazdım. Alınıp alınmayacağını veya yorumu okurkenki ruh halini hesaba katmadım. İlla izleyicim olmanı isteseydim senin izleyicin olurdum ama farkındaysan izleyicin değilim. :)) İzleyicim olmak gibi bi zorunluluğunun olmadığını belirtmek isterim. Önerilerin için sağol.

Mustafa Tanrıverdi dedi ki...

yaa çok çok özür dilerim. İnanın ki çok utandım. Birisi daha var onunda böyle moda blog'u var. Onuda adı moda ile başlıyor. Görür görmez o sandım. Kusura bakmayın, lütfen özür diliyorum.

MODA GEZGİNİ dedi ki...

Rica ederim hiç önemli değil ama bir an şaşırdım. Olur öyle şeyler :))